Villa Starlight

$1,055 per kvm

4
4
2
250 sqmtr
235 sqmtr
Mls# villastarlight#235

Lyx villa

Detta moderna hem erbjuder all modern lyx som krävs av ett bekvämt boende och är byggt till högsta standard.
Byggd över två våningar, och består av ett stort ljust vardagsrum med öppen köksdel  varifrån man har stora fönster mot den terrassen med utsikt över trädgården.
Det eleganta moderna köket har en bardel och man har full utsikt över vardagsrummet . På bottenplan har man även ett gäst sovrum med anslutet badrum och inbyggda garderober. Där finns även en fullt utrustad tvättstuga med tekniska installationer för solpaneler och  ventilation med direkt ingång till garaget.

Övervåning
På övervåningen finns det huvudsovrummet med specialbyggd ”walk in closet” klädkammare och ett rymligt badrum samt utgång till terrassen direkt från sovrum. Ytterligare två rymliga sovrum med anslutet badrum som kan även byggas in i vardera rum. Utgång till den stora öppna terrassen finns i anslutning till trappuppgången. Golvvärme finns i hela huset samt Värmeåtervinningsväxlare för både värme och kyla och med individuella kontroller per rum, marmorgolv i båda våningsplan.
San Pedro del Pinatar eller inom Moratalla  tillhör Murcia regionen, är ett lugnt och säkert område med golfbanor, och inom kort avstånd finner man alla bekvämligheter, restauranger och kaféer och både Mar Menor med långa stränder väl anpassade med strandpromenad

Vi kan erbjuda tomter i San Pedro del Pinatar till självkostnadspriset.  Undersöker marknaden och plockar fram förslag som arkitekten och ni själv får bestämma var ni föredrar att bo. Vi baserar förslagen på läge, villan , storleken m.m. men i slutändan är det ert val .

Vi tecknar en Byggfelsförsäkring för er del.

Internal Features

  • Dishwasher
  • Open Fireplace

External Features

  • Balcony
  • Pool
  • Garage
  • Utility Room
  • Terrace

Agent Details

Tony Modigh

  • http://www.villa-estate.com

Quick Contact

Do not fill this field in

Do not fill this field in

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy .