Det smarte trick fra canadisk onlineapotek – medicinsk information, som ingen diskuterer

Hvorfor vælge Medsengage & Adgang til lavprismedicin? 24/7 internetforbruger supportfirma Top notch medicin til mest konkurrencedygtig pris Dispenseret gennem akkrediteret apotekpartner Recept såvel som receptfrit medicin, begge er faktisk tilgængelige – piller. Diskret fragt og også hurtig levering Spar penge ved at købe ved hjælp af vores online ordineret anbefalingstjeneste. Let at købe såvel som fyldehåndtering Vi håndterer FDA-godkendte lægemidler samt overholder internationale lægemiddelspecifikationer.

Du kan nemt spare tid og også låne, når du køber medicin online eller ved hjælp af en postordre-apotek. Men er husejeren berettiget? Samt er medicinen faktisk sikker? Overhold disse handlinger for at sikre, at du faktisk opnår en lejlighedskøb. ”Hvis det faktisk er for godt til at være sandt, er det muligvis,” siger Carmen Catizone, virksomhedsleder for National Association of Panels of Drug Store (NABP).

Som et eksempel, hvis du normalt betaler for $ 100 for din medicin, såvel som du kan erhverve den for $ 5, skal du sørge for det. Det kan betyde, at medicin faktisk tilbydes uden for USA og ikke accepteres af FDA. Når du går til en medicinalbutiks internetsted, så prøv at finde et segl, der påpeger VIPPS.

Hvis en internetmedicinsk butik har ”.apotek” i slutningen af ​​internethåndtaget, er det OKAY at købe medicin der. Bare ensemble, der følger forskriften, kan bruge dette domænenavn. Din husejer skal være beliggende i dette land. Sørg for, at husejeren er registreret eller registreret gennem den stat, hvor den faktisk er placeret.

Et uovertruffet syn på at købe onlinemediciner sikkert – Uw sundhed – Madison, Wi

Du kan også søge efter licensinformation på apotekets hjemmeside. ”Hvis de ikke specificerer det, er det faktisk en indikation,” hævder Catizone. Du burde klare dig med at tale med en på telefonen, via e-mail eller endda online, siger Laura E. Knockel, PharmD, en videnskabelig adjunkt ved University of Iowa.

Kontakt farmakologen, hvis du har nogen form for spørgsmål, også et lille spørgsmål. Knockel anbefaler, at du indlæser alle dine https://apotekerendk.com/ ordinerede recept på det samme apotek, helst. Du vil være bekendt med din farmakolog, ligesom det faktisk er mindre kompliceret at få øje på problemer, som lægemidler, du ikke kan tage sammen.

Indstillingen kommer faktisk til at blive betydeligt sædvanlig i USA: Forbrugerne skifter faktisk en rejse til afsnit-apoteket med et klik på world wide web, hvor de finder adskillige internetsider, der markedsfører ordinerede medicin og forskellige andre sundhedsartikler. Mange af disse er faktisk juridiske organisationer, der absolut giver lethed, privatliv og også vagterne for standardteknikker til ordination af stoffer.

I virkeligheden, mens nogle kender betydelige apotekskæder, er meget af disse gyldige tjenester faktisk lokale ”forretningsmæssige” apoteker, der er etableret for at betjene deres kunder digitalt. Men enkeltpersoner skal være forsigtige med andre, der bruger world wide web som afsætningsmulighed for genstande eller praksis, der allerede er ulovlig i offline verden.

Ikke kendt detaljer om stigning i online-apoteker ser forfalskede stoffer gå globalt …

Som et eksempel kræver nogle websteder, at kunder simpelthen udfylder et spørgeskema, inden de køber ordinerede lægemidler og omgår enhver form for personlig interaktion med en wellness-specialist. ”Denne teknik undergraver vagter for et direkte sundhedsvæsenet tilsyn og fysisk analyse udført af en akkrediteret wellness-specialist,” hævder Jeffrey Shuren, M.D., medicinsk officer i Fda’s arbejdsplads for plan, planlægning og også forordninger.

”Internetsider, der ordinerer baseret på et spørgeskema løn øger yderligere sundhedsmæssige bekymringer,” siger Shuren. ”Enkeltpersoner risikerer at erhverve et upassende stof og kan kompromittere muligheden for en ordentlig prognose eller identiteten af ​​en kontraindikation for stoffet.” Indtil videre har FDA faktisk erhvervet et par rapporter om skadelige begivenheder, der er forbundet med salg af narkotika på internettet, men alligevel nævner flere af disse scenarier den potentielle fare for at købe ordinerede medicin på måde kun et sæt spørgsmål. viagra.

Lämna ett svar